| 19.06.2022

Και ποιος από εμάς δεν αγαπάει τις πεταλούδες ;

Και ποιος από εμάς δεν αγαπάει τις πεταλούδες;Η πεταλούδα λοιπόν γιά όσους δεν το γνωρίζουν,αποτελεί σύμβολο θετικής ενέργειας, προσαρμογής και αναγέννησης ,συναρπάζει με την ομορφιά της και επηρεάζει βαθιά τις χορδές-δομή της ανθρώπινης ψυχής.Αυτός είναι ο βασικός λόγος που την επέλεξα να υπάρχει στο λογότυπο μου,διότι θεωρώ ότι οι εικαστικές μου δημιουργίες αγγίζουν ακόμα και την πιό απρόσιτη ανθρώπινη ψυχή και της μεταφέρουν ένα μήνυμα αγάπης και ομορφιάς.

Οι πεταλούδες ζουν σχεδόν σε όλο τον κόσμο και περνάνε από διάφορα στάδια μεταμόρφωσης μέχρι να αναδειχθεί η τελική τους ομορφιά .Όπως ακριβώς και ένα έργο τέχνης που χρειάζεται μέρες έως και μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί και να δώσει το μήνυμα του και την ομορφιά του απλόχερα στον κόσμο.

Το γεγονός της μεταμόρφωσης τους προκάλεσε τη θεοποίησή τους σε αρκετούς πολιτισμούς,ενώ στον Αρχαιοελληνικό και τον Ρωμαϊκό πολιτισμό ταύτιζαν την πεταλούδα με την ψυχή.

Στις μέρες μας,πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν τατουάζ με πεταλούδες, διότι γνωρίζουν ότι συμβολίζουν την αλλαγή ,την ελπίδα , τη μεταμόρφωση και την ερωτική αύρα.Επίσης,συνδέονται με την ελευθερία και την προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι .

Για όλους αυτούς τους λόγους και πολλούς άλλους,επέλεξα την πεταλούδα ως σύμβολο που εκφράζει τα έργα τέχνης που δημιουργώ καθημερινά.Μέσα από μία σειρά,άλλοτε ευχάριστων και άλλοτε δυσάρεστων εμπειριών στην πορεία της προσωπικής και της επαγγελματικής μου ζωής,μεταμορφώθηκα και μεταμορφώνομαι καθημερινά,πότε σε αφανή ήρωα και πότε σε πριγκίπισσα παραμυθιού.

Πίνοντας καφέ με φίλους και με γνωστούς,συζητώντας με αγνώστους,ταξιδεύοντας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό,περπατώντας στη φύση,συλλέγω καθημερινά εικόνες και εμπειρίες που μετουσιώνονται σε δημιουργική ανάγκη.Αποκορύφωμα της δημιουργικής μου έκφρασης και καλλιτεχνικός μου στόχος είναι μέσα από όλα τα έργα τέχνης μου να σας μεταφέρω ένα μήνυμα αγάπης και μεταμόρφωσης.

Ι was created to create και ναι,δημιουργώ έργα τέχνης μοναδικά μόνο για εσάς,έργα αυθεντικά και διαχρονικά.Έργα τέχνης πού σίγουρα θα αγγίξουν την ψυχή σας και αν εσείς θέλετε μπορούν να σας οδηγήσουν να ανακαλύψετε καινούργιες πτυχές του εαυτού σας και της κοσμοθεωρίας σας.

Μέσα από το site Valeria Art Gallery θα βρείτε αρκετές όμορφες προτάσεις για δώρα που θέλετε να προσφέρετε στον εαυτό σας,σε φίλους ή συνεργάτες σας ή για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

 

 

 

 

 

 

Σας θυμίζω όμως ότι το μεγαλύτερο δώρο για τον εαυτό σας είναι να τον σέβεστε και να τον αγαπάτε .Θα χαρώ να μου στείλετε στο mail τα σχόλια σας και τις απόψεις σας.

Φιλικά,

Valeria

Το έργο τέχνης που επέλεξα από την Valeria είναι abstract και μου θυμίζει κάθε φορά που το κοιτάζω τη γέννηση της κόρης μου και τα συναισθήματα χαράς και ολοκλήρωσης που ένιωθα εκείνη τη μέρα και που φυσικά ακόμα νιώθω. Μου αρέσει ο συνδυασμός των χρωμάτων που χρησιμοποιεί στους πίνακες της.

Ηλιάννα Π., αρχιτέκτονας

Όλοι γνωρίζουμε ότι η τέχνη είναι έκφραση συναισθημάτων. Ένα τέτοιο έντονο συναίσθημα ένιωσα και όταν το ξενοδοχείο μου γιόρτασε πρόσφατα ένα χρόνο λειτουργίας και οι συνεργάτες μου, μου δώρισαν ένα έργο ζωγραφικής από τη Valeria. Ο πίνακας αμέσως άγγιξε την ψυχή μου και συγκινήθηκα με την αγάπη τους. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα δώρα που έχω λάβει ποτέ, ένα δώρο γεμάτο χρώματα και φως.

Νίκος Γεωργίου, επιχειρηματίας

Λατρεύω τους πίνακες της Valeria και θεωρώ ότι όλα τα έργα της βγάζουν έντονα συναισθήματα και αγγίζουν την καρδιά του καθενός. Προμηθεύτηκα πρόσφατα δύο πίνακες για το ιατρείο μου και πραγματικά ο χώρος εκπέμπει περισσότερη ηρεμία και θετική ενέργεια. Ακούω μάλιστα και θετικά σχόλια από τους πελάτες μου, που συχνά εκφράζουν ενδιαφέρον για τους πίνακες!

Κατερίνα Ν., οδοντίατρος

Πάντα θαύμαζα τους ανθρώπους που μοιάζουν να έχουν βρει το νόημα στη ζωή τους και λειτουργούν με γνώμονα το πάθος και τα συναισθήματά τους. Ένα τέτοιος άνθρωπος είναι και η Valeria, μια σπουδαία καλλιτέχνης με μεγάλο πάθος για την τέχνη και τις δημιουργίες της, μια σπουδαία γυναίκα που βάζει αγάπη και μεράκι σε όσα κάνει. Από την πρώτη στιγμή που αντίκρισα πίνακές της εξεπλάγην ευχάριστα και ειλικρινά έμεινα έκθαμβος από την ποιότητα της δουλειάς της, αλλά κυρίως από τον κατακλυσμό συναισθημάτων και ενέργειας που βίωσα. Συστήνω ανεπιφύλακτα στον καθένα να επιλέξει πίνακες της για οποιοδήποτε σκοπό και να προορίζονται, καθώς θεωρώ ότι αληθινά έργα τέχνης όπως αυτά της Valeria, όχι μόνο απευθύνονται σε όλους ,αλλά νοηματοδοτούν και αναβαθμίζουν τη ζωή μας.

Δημήτρης Ντόντης, επιχειρηματίας