| 07.04.2024

Επέστρεψα στο Παρίσι (μέρος 2ο)

Γειά σας φίλοι μου. Σε αυτό το βίντεο θα μοιραστώ μαζί σας κάποιες στιγμές μου από το πρόσφατο ταξίδι μου στο Παρίσι .Εκεί πριν μερικά χρόνια σπούδαζα εικαστικές τέχνες και πέρασα κάποιες όμορφες στιγμές ως φοιτήτρια μελετώντας τα αξιοθέατα και μνημεία του . Όμως,το Παρίσι εκτός από μια πόλη γεμάτη αξιοθέατα , αποτελεί και μία από τις πιο ρομαντικές πόλεις του κόσμου.Ίσως επειδή αποπνέει έναν αέρα άλλης εποχής,μιας εποχής μποέμικης και αναφέρομαι ιδιαίτερα στην Μονμάρτη που είναι η περιοχή των καλλιτεχνών. Αποτελεί την πιο γραφική συνοικία του Παρισιού και η τέχνη κυριαρχεί παντού. Περπατάς στα στενά της και πίνεις τον καφέ σου ή το ποτό σου στα στέκια που κάποτε σύχναζαν καλλιτέχνες όπως ο Πάμπλο Πικάσο , ο Βίνσεντ βαν Γκόνγκ και άλλοι επώνυμοι και μη καλλιτέχνες . Απολαύστε μία σύντομη βόλτα μαζί μου:

 

Το έργο τέχνης που επέλεξα από την Valeria είναι abstract και μου θυμίζει κάθε φορά που το κοιτάζω τη γέννηση της κόρης μου και τα συναισθήματα χαράς και ολοκλήρωσης που ένιωθα εκείνη τη μέρα και που φυσικά ακόμα νιώθω. Μου αρέσει ο συνδυασμός των χρωμάτων που χρησιμοποιεί στους πίνακες της.

Ηλιάννα Π., αρχιτέκτονας

Όλοι γνωρίζουμε ότι η τέχνη είναι έκφραση συναισθημάτων. Ένα τέτοιο έντονο συναίσθημα ένιωσα και όταν το ξενοδοχείο μου γιόρτασε πρόσφατα ένα χρόνο λειτουργίας και οι συνεργάτες μου, μου δώρισαν ένα έργο ζωγραφικής από τη Valeria. Ο πίνακας αμέσως άγγιξε την ψυχή μου και συγκινήθηκα με την αγάπη τους. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα δώρα που έχω λάβει ποτέ, ένα δώρο γεμάτο χρώματα και φως.

Νίκος Γεωργίου, επιχειρηματίας

Λατρεύω τους πίνακες της Valeria και θεωρώ ότι όλα τα έργα της βγάζουν έντονα συναισθήματα και αγγίζουν την καρδιά του καθενός. Προμηθεύτηκα πρόσφατα δύο πίνακες για το ιατρείο μου και πραγματικά ο χώρος εκπέμπει περισσότερη ηρεμία και θετική ενέργεια. Ακούω μάλιστα και θετικά σχόλια από τους πελάτες μου, που συχνά εκφράζουν ενδιαφέρον για τους πίνακες!

Κατερίνα Ν., οδοντίατρος

Πάντα θαύμαζα τους ανθρώπους που μοιάζουν να έχουν βρει το νόημα στη ζωή τους και λειτουργούν με γνώμονα το πάθος και τα συναισθήματά τους. Ένα τέτοιος άνθρωπος είναι και η Valeria, μια σπουδαία καλλιτέχνης με μεγάλο πάθος για την τέχνη και τις δημιουργίες της, μια σπουδαία γυναίκα που βάζει αγάπη και μεράκι σε όσα κάνει. Από την πρώτη στιγμή που αντίκρισα πίνακές της εξεπλάγην ευχάριστα και ειλικρινά έμεινα έκθαμβος από την ποιότητα της δουλειάς της, αλλά κυρίως από τον κατακλυσμό συναισθημάτων και ενέργειας που βίωσα. Συστήνω ανεπιφύλακτα στον καθένα να επιλέξει πίνακες της για οποιοδήποτε σκοπό και να προορίζονται, καθώς θεωρώ ότι αληθινά έργα τέχνης όπως αυτά της Valeria, όχι μόνο απευθύνονται σε όλους ,αλλά νοηματοδοτούν και αναβαθμίζουν τη ζωή μας.

Δημήτρης Ντόντης, επιχειρηματίας